Видове парапети – железни, дървени, иноксови, алуминиеви.

Какъв тип парапет да изберете и защо?

Железните парапети са с дълъг живот, но само ако ги поддържате правилно. Дървените парапети, са с прекалено кратък живот, морално остарели, едва ли някой би ги обмислял като дългосрочен вариант. На иноксовите парапети може да се радвате дълго време с малко поддръжка, стига да не ви пречи високата им цена. Единственото им слабо място е, че с времето по заварките може да се появи корозия.

Най-доброто съотношение между здравина, дълготрайност и цена притежават алуминиевите парапетите от серията EU.

Алуминиевите профили, които се използват осигуряват на клиентите голям избор между различни видове парапети. Основно се разделят според пълнежа (това което е закрепено между 2 колонки), който се използва. Клиентите най-често избират стандартен тип парапети, според мястото където те ще бъдат монтирани. За външни тераси най-честия избор са парапети със стъкло, за стълбища – парапети с две, три или четири струни. Парапетите тип решетка са по-достъпен вариант от тези със стъкло и по – безопасен от тези със струни. Не препоръчваме на клиентите си да поставят парапети с хоризонтален пълнеж на високи места, тъй като това не отговаря на изискванията на ЗУТ. Ако желаете да получите подробна консултация или съвет относно избора на най-добър парапет за вашия обект може да се свържете с нас на посочените телефони за контакт.

Защо да изберете парапети от Евробилд:

  • Фирмата е създадена от майстор на свободна практика, който участва в изработката на всеки парапет. – Със 7 години опит в сферата, гарантираме за качеството на парапетите си.
  • НЕ използваме подизпълнители. – Както вече споменахме всеки монтаж е важен и държим да оставяме само доволни клиенти.
  • Цената в офертата е с включени изработка, доставка и монтаж. Няма да ви таксуваме допълнително за нищо. Всичко, което е необходимо е включено в цената.
  • Предлагаме гаранция – 7 години. – Ако възникне дефект при експоатация в този срок ще го отстраним за наша сметка.
  • Бързина, качество, коректност. – Няма да ви дадем неизпълними срокове.
  • Не правим компромиси с качеството на материала или изработката на парапета.

Повече информация за предимствата на алуминиеви парапети – ТУК.

Повече информация за качествата на алуминия – ТУК.

Посетете сайта на колегите ни – Парапети Варна

Вашият коментар