Алуминиеви Парапети Евробилд

АЛУМИНИЕВИ ПАРАПЕТИ ВАРНА 11

slider1

Интериорните извити стълбища

Интериорните извити стълбища създават по-атрактивен, модерен и запомнящ се вид на помещенията. Те са подходящи както за бизнес сгради, така и за заведения, хотели, ресторанти и частни домове. Най-голямото предимство на витите стълбища е спестяването на място. Те предоставят страхотни възможности за оптимално използване на пространството на сградата. Красивият и нестандартен дизайн на витите стълби ги прави още по-атрактивни за помещения с модерен декор и уникална визия.

Иноксовите парапети от стомана са изключително подходящи за вити стълбища независимо дали дизайнът на композицията е спираловиден или кръгъл. Лекотата на стоманата и възможността да се обработва в различни форми, както и голямата й устойчивост и стабилност прави стоманените парапети най-предпочитания тип парапети за вити стълби.

Интериорни конзолни стълбища

Конзолните стълбища се монтират към стената. Те създават визуалният ефект за „висящо“ или „плаващо“ стълбище. Този тип стълбища придават усещане са повече обем и ефирност. Иноксовите парапети са много подходящи за съчетаване с конзолни стълбища. Изберете модерен дизайн на парапета, който идеално ще се впише в цялостния интериорен дизайн на помещението и ще придаде по-елегантен вид на стълбището. Най-често използваните съчетания на материали са метал с дърво, метал с плексиглас и т.н.

Инсталацията на иноксовите парапети е лесна и сравнително бърза в зависимост от конкретният проект. Винаги  е препоръчително да се консултирате със специалист за избора на най-подходящият дизайн за вашия дом или офис.

Иноксовите парапети са много устойчиви, здрави и стилни. Подходящи са както за интериорни решения, така и за външни стълбища, защото високото им качество ги прави устойчиви на климатичните условия за дълъг период от време. Проектите за парапети се правят изцяло според конкретните предпочитания на клиента и специфичните особености на архитектурата в сградата. Могат да се монтират по едно и също време със стълбите. Подходящи са за инсталиране след завършването на инсталирането на стълбите, основни ремонти и т. н.

Иноксови парапети за конзолни и вити стълбища
Call Now Button