aluminiev_parapet_proekt

 

 

 

 

Дизайнът на вашите парапети е важен фактор за цялостния облик на дома.

Ако живеете в жилище на няколко етажа придвижването по стълбите или излизането на терасата, най-вероятно са неизменна част от ежедневието ви. Ако искате да придадете повече цвят и разнообразие в интериора – дизайнът на уникални парапети ще ви даде перфектният акцент за интериора или фасадата. Запознайте се с няколко практични съвета, които ще ви помогнат в избора.

Да започнем с най-полезния съвет за парапети: 

 

 

☆ Винаги обръщайте внимание на препоръките преди всичко!

 


¿ Къде да откриете вдъхновение за избор на парапети ?

 

  • Разгледайте архитектурни списания и сайтове, за да научите последните тенденции и една-две хитрини за подобряване на интериора.

 

  • Може да прибегнете и до помощта на социалните мрежи: Facebook,  Instagram,  Pinterest, Twitter.

 

В днешно време всеки споделя това, което притежава или е способен да прави, независимо дали е потребител или производител. В деня на огледа от фирмата, на която сте се спрели покажете снимки на избраните модели. Така ще разберете доколко е съвместим проекта с вашите параметри.

 


Безопасността винаги трябва да е приоритет!

 

Основното предназначение на парапетите е да осигуряват безопасно и удобно придвижване по стълбите. Преди да търсите различни дизайни, задължително се посъветвайте със специалист за конкретните размери и особености на подходящите парапети за вашия дом.

Разбира се, това не означава, че парапетите трябва да стандартни и семпли, за да вършат работа.

Модерните решения съчетават полезното с приятното. Колкото по-голям избор от модели имате, толкова по-добро съчетание от вида профил, цвета, аксесоарите, и декоративни елементи ще изберете.

 


Какъв стил предпочитате?

 

Красотата и неповторимостта на вашия дом въплъщават вашите собствени предпочитания и идеи за стил и уют. Обърнете внимание на цветовете, детайлите и формите, които преобладават в интериора на вашия дом. Ако домът ви и е издържан в артистичен стил с богата украса от произведения на изкуството и уникати, трябва да изберете подходящ впечатляващ семпъл дизайн за парапетите, които ще оставят акцента върху декора, който старателно сте подбрали. Най-добрият източник на идеи и дизайни за парапети биха били местните занаятчии, художници и скулптури.

 


Парапети, които се сливат със средата вместо да изпъкват в интериора

 

Не винаги пищните и впечатляващи стълбища и парапети са най-добрият избор за вашия дом. Много често „по-малкото е повече“. Сред материалите, които се предпочитат за изработка на по-семпли парапети са стъкло, плексиглас, кабел, жици и т.н.

Архитектурата в хотелите и модерните бизнес сгради също вдъхновява за изискани и интересни парапети.

 

Посетете сайта ни колегите ни – Парапети Варна

Перфектните парапети – от алуминий!
Call Now ButtonЗапитване по телефона