Алуминиеви Парапети Евробилд

АЛУМИНИЕВИ ПАРАПЕТИ ВАРНА 11

slider1

Иноксовите парапети са изработени от неръждаема стомана. Те са подходящи за лесно и ефективно декориране на дома, офис сради и т.н. с оригинални идеи според декора на помещенията. Променящите се тенденции в интериорния дизайн и предпочитанията на клиентите се отразяват в най-актуалните дизайни за иноксови парапети. Сред модерните модели са тези с минималистични линии, с основа изработена от различни материали, като стъкло и неръждаема стомана.

Основно качество на използваната стомана в иноксовите тяхната впечатляваща устойчивост.Този тип парапети са идеалният избор за основно обновяване на стълбища, защото осигуряват дълги години непроменливо високо качество.

Основните прототипи на иноксови парапети за стълби в зависимост от типа стълбища:

  • Парапет за интериорно открито стълбище
  • Парапет за интериорно вито стълбище
  • Парапет за интериорно конзолно стълбище

Иноксови парапети за интерирорно открито стълбище

Този тип парапети е сред най-разпространените и предпочитани от клиентите за открити интериорни стълбища в различни сгради. Широката структура на стълбището позволява да изберете най-подходящия дизайн парапет, който перфектно подхожда на стила на сградата.

Огромно предимство на иноксовите парапети е възможността да се изработват в различни форми според индивидуалните предпочитания и особености на проекта. Стоманата може да се комбинира с други материали, като стъкло и дърво, за да се постигне впечатляващ дизайн.

Консултирайте се с архитекти и специалисти за най-подходящия избор на парапет, особено, в случаите, в които стълбището заема малко пространство. Парапетите, изработени от стомана и стъкло придават повече допълнителна дълбочина на стълбището и ефирност на помещението.

Сред най-модерните и нестандартни концепции за стълбища са моделите от стъкло със стъклен парапет, който придава усещана за лекота на цялата композиция. Ако търсите дори по-впечатляващ ефект, не се колебайте да изберете дизайни на стълбища и парапети украсени с огледални елементи, геометрични форми и стъклени декорации.

Стълбищата, подходящи за големи помещения съчетават дървени стълби и стилни иноксови парапети. Дървото придава по-класически вид на композицията докато стоманата придава по-модерна визия и съвременен стил.

Типове иноксови парапети
Call Now Button