Евробилд предлага качествена изработка на алуминиеви парапети – на сглобки – „направи си сам“. Разкроен и оборудван материал за парапет, по Ваш проект!

КАКВО НИ Е НЕОБХОДИМО:

 1. Модел

  Изпратете снимка/и на парапета, който сте си харесали

 2. Цвят

  Предлагаме широка гама от цветове, по желание и в матов завършек. Изберете между стандартните цветове – натурален алуминий, светъл инокс /шампанско/, тъмен инокс, кафяво, златно или попитайте за цвят по Ваш избор.

 3. Размери и височина

  Размерите се взимат от готов под + чертеж, описващ формата и чупките на ръкохватката, с дължини на всяка страна.

 4. Снимка, където ще бъде монтиран парапета.

  Колкото повече подробности – толкова по-добре. Снимката е необходима, за да бъде парапета разкроен и оборудван с подходящите елементи и аксесоари, за монтажа.

 5. Поръчка

  Запитването не е обвързано с покупка. Ще получите оферта, валидна за определен срок. Ще изпратим заготовката, когато Ви е удобно.

 • Каталог с аксесоари и сечения на профилите.
 • „Обади се на приятел“ –  Ако имате затруднения – по-добре се свържете с нас.
 • Ако ви „мине мерака“ за майсторене – отстъпка от стойността на монтажа според, разстоянието до гр. Варна.
 • Информация! – Колкото ви е необходима. – Не всеки парапет е толкова лесен за монтаж на всички повърхности и пространства. Никой не е длъжен да разбира от всичко. Наша работа е да ви предложим оптимален вариант.
 • Доставка в цяла България и ЕС!
 • Луксозни и дизайнерски елементи по всеки джоб. – стъкла, лепенки, гравиране, лед светлини, поръчкови цветове, принтове, луксозни стъклени колонки в арабски стил, ажурни елементи и още много други …

Свържете се с нас за повече информация! Екипът ни е квалифициран и ще отговори на всички допълнителни въпроси. Изпращаме до адреси в България и ЕС.

Видове парапети и Галерия с обекти на Евробилд

Посетете сайта на колегите ни – Парапети Варна

Направи си сам парапет

Вашият коментар

Call Now ButtonЗапитване по телефона