slider1

Защо да изберете алуминиеви парапети?

Здравина. Елегантност. Дълготрайност. Достъпна цена! Надеждни и изискващи много малко поддръжка. За какво става въпрос? – Алуминиеви парапети.

Предимства на алуминиеви парапети

За разлика от много други метали, алуминият не е податлив на корозия или ръжда. Може лесно да издържи на променливи температури, лоши метеорологични условия, включително лед, сняг, дъжд и UV лъчи. Алуминиевите парапети също няма да се разпаднат, свият или деформират.

Нищо не придава завършен вид на една сграда, така както стилният парапет. Той може да е изчистен и елегантен или да бъде с декоративен елемент. Комбинациите между цветове и аксесоари са безкрайни. Не са за подценяване и изчистените модели парапети. Прахово боядисаният алуминий се забелязва отдалече, особено на дневна светлина.

Въпреки че има и по-достъпни варианти за монтиране на парапет, парапетите от алуминий са една дълготрайна инвестиция, която си заслужава. Направете избор, от който ще сте доволни, защото правилно монтираните парапети ще останат на мястото си дълго време. Евробилд гарантира издържливост на монтажа и материала – 7 години.
Екипът ни държи всеки един клиент да остане доволен. Огледа и консултацията са безплатни и не ви обвързват по никакъв начин.

Как да се възползвате от услугите ни? 

1. Свържете се с нас.

Телефон за връзка: 0896889284 или използвайте формата за контакти в сайта.

2. Оглед и консултация.

С нашия представител може да обсъдите модела, цвета и допълнителни изисквания, ако има такива. Огледа е безплатен и по никакъв начин не Ви задължава да изберете нас!

3. Оферта.

Ще се свържем с Вас с готова оферта, според Вашите изисквания и размери.


Ако все още се двоумите, дали да заложите на алуминиеви парапети, разгледайте завършени обекти. В галерията ни може да откриете достатъчно снимки на различни модели и цветове парапети.

Посетете сайта ни колегите ни Парапети Варна

Повече информация за алуминиеви парапети може да откриете на страницата ни Полезна информация

Вашият коментар