Здравина. Дълготрайност. Достъпна цена!
Надеждни, луксозни, модерни и изискващи много малко поддръжка.

slider1

И много други предимства.

За разлика от много други метали, алуминият не е податлив на корозия или ръжда. Може лесно да издържи на променливи температури, лоши метеорологични условия, включително лед, сняг, дъжд и UV лъчи. Алуминиевите парапети също няма да се разпаднат, свият или деформират.

Нищо не придава завършен вид на една сграда, така както стилният парапет. Той може да е изчистен и елегантен или да бъде с декоративен елемент. Комбинациите между цветове и аксесоари са безкрайни. Не са за подценяване и изчистените модели парапети. Прахово боядисаният алуминий се забелязва отдалече, особено на дневна светлина.

Въпреки че има и по-достъпни варианти за монтиране на парапет, парапетите от алуминий са дълготрайна инвестиция, която си заслужава. Направете избор, от който ще сте доволни, защото правилно монтираните парапети ще останат на мястото си дълго време. Евробилд-СА ЕООД гарантира издържливост на монтажа и материала – 7 години.
Екипът ни държи всеки един клиент да остане доволен. Огледа и консултацията са безплатни и не ви обвързват по никакъв начин.


Ако все още се двоумите, дали да заложите на алуминиеви парапети, разгледайте завършени обекти. В галерията ни може да откриете достатъчно снимки на различни модели и цветове парапети.

Алуминиев парапет – решетка

Повече информация за алуминиеви парапети може да откриете на страницата ни Полезна информация

Посетете сайта ни колегите ни Парапети Варна

[Best_Wordpress_Gallery id=“37″ gal_title=“Парапети“]

Вашият коментар