Направи си сам парапет

Направи си сам парапет ?
Искате ли да имате стабилен и здрав парапет от качествен материал? Оставете сметките и изчисленията и поръчайте готов материал за парапет или аксесоари за парапета, който вече имате!

Как е възможно това?

Както всичко останало – от онлайн магазин за парапети!

Евробилд предлага качествена изработка на алуминиеви парапети – на сглобки – „направи си сам“. Благодарение на опита си, можем да разкроимпресметнем и оборудваме частите, които са Ви необходими. Ако сте сръчни по природа – покажете уменията си на домашен майстор, с помощта на екипа ни. 

Спестявате между 40 и 60% от цената на линеен метър.

Заявете Вашия проект сега – лесно е!

Ще отнеме само: 2 minutes.

Информация необходима за оферта:

 1. Модел

  Изпратете снимка/и на парапета, който сте си харесали

 2. Цвят

  Предлагаме широка гама от цветове, по желание и в матов завършек. Изберете между стандартните цветове – натурален алуминий, светъл инокс /шампанско/, тъмен инокс, кафяво, златно или попитайте за цвят по Ваш избор.

 3. Размери и височина

  Размерите се взимат от пода + чертеж / може и на ръка /, описващ формата и чупките на ръкохватката, с дължини на всяка страна.
  Каква да бъде височината от готов под или борд?

 4. Снимка, където ще бъде монтиран парапета.

  Колкото повече подробности – толкова по-добре. Снимката е необходима, за да бъде парапета разкроен и оборудван с подходящите елементи и аксесоари, за монтажа.

 5. Поръчка

  Запитването не е обвързано с покупка. Ще получите оферта, валидна за определен срок. Ще изпратим заготовката, когато Ви е удобно.

Изображението на обекта ще помогне да предвидим и улесним монтажа на парапета Ви. Без подробна информация – не носим отговорност за точността на размерите на материала, чупките, градуси, наклони, неравности.

(още…)

Парапет за стълбище – монтаж във Варна

Парапет за стълбище с 3 броя хоризонтални струни.

Обектът е на краен етап. Парапета е сглобен, струните са пуснати, лайсните са подредени до колонките готови за закопчаване.

С течение на годините и благодарение на опита, сме си създали метод на работа, който улеснява и значително намалява времето за монтаж на парапетите.

Едва ли изглежда така, но това клипче беше заснето по случайност, породено от оттегчение в края на работния ден. Със или без камера обаче, стандартът на работа е един и същ. Това е причината сравнително нова фирма да се развива и да се конкурира с други, който са отдавна в бранша. Всеки клиент трябва да остане доволен, защото работа винаги се намира, но репутацията се гради. Ето го и резултата:

Телефон за връзка: 0896889284 или office@eurobuild.info

Разгледайте снимките на завършени обекти в нашата галерия

Разгледайте сайта на колегите ни Парапети Варна

Перфектните парапети – от алуминий!

aluminiev_parapet_proekt

 

 

 

 

Дизайнът на вашите парапети е важен фактор за цялостния облик на дома.

Ако живеете в жилище на няколко етажа придвижването по стълбите или излизането на терасата, най-вероятно са неизменна част от ежедневието ви. Ако искате да придадете повече цвят и разнообразие в интериора – дизайнът на уникални парапети ще ви даде перфектният акцент за интериора или фасадата. Запознайте се с няколко практични съвета, които ще ви помогнат в избора.

Да започнем с най-полезния съвет за парапети: 

 

 

☆ Винаги обръщайте внимание на препоръките преди всичко!

 


¿ Къде да откриете вдъхновение за избор на парапети ?

 

 • Разгледайте архитектурни списания и сайтове, за да научите последните тенденции и една-две хитрини за подобряване на интериора.

 

 • Може да прибегнете и до помощта на социалните мрежи: Facebook,  Instagram,  Pinterest, Twitter.

 

В днешно време всеки споделя това, което притежава или е способен да прави, независимо дали е потребител или производител. В деня на огледа от фирмата, на която сте се спрели покажете снимки на избраните модели. Така ще разберете доколко е съвместим проекта с вашите параметри.

 


Безопасността винаги трябва да е приоритет!

 

Основното предназначение на парапетите е да осигуряват безопасно и удобно придвижване по стълбите. Преди да търсите различни дизайни, задължително се посъветвайте със специалист за конкретните размери и особености на подходящите парапети за вашия дом.

Разбира се, това не означава, че парапетите трябва да стандартни и семпли, за да вършат работа.

Модерните решения съчетават полезното с приятното. Колкото по-голям избор от модели имате, толкова по-добро съчетание от вида профил, цвета, аксесоарите, и декоративни елементи ще изберете.

 


Какъв стил предпочитате?

 

Красотата и неповторимостта на вашия дом въплъщават вашите собствени предпочитания и идеи за стил и уют. Обърнете внимание на цветовете, детайлите и формите, които преобладават в интериора на вашия дом. Ако домът ви и е издържан в артистичен стил с богата украса от произведения на изкуството и уникати, трябва да изберете подходящ впечатляващ семпъл дизайн за парапетите, които ще оставят акцента върху декора, който старателно сте подбрали. Най-добрият източник на идеи и дизайни за парапети биха били местните занаятчии, художници и скулптури.

 


Парапети, които се сливат със средата вместо да изпъкват в интериора

 

Не винаги пищните и впечатляващи стълбища и парапети са най-добрият избор за вашия дом. Много често „по-малкото е повече“. Сред материалите, които се предпочитат за изработка на по-семпли парапети са стъкло, плексиглас, кабел, жици и т.н.

Архитектурата в хотелите и модерните бизнес сгради също вдъхновява за изискани и интересни парапети.

 

Посетете сайта ни колегите ни – Парапети Варна