Алуминиеви Парапети Евробилд

АЛУМИНИЕВИ ПАРАПЕТИ ВАРНА 11

kovano_jeylazo_varna


За разлика от повечето парапети от ковано желязо които виждате на пазара тези дни, всички наши парапети са направени от изключително по – масивни .
Това прави не само нашето желязо по – силно и по – устойчиво на корозия, но също така помага за защитата от  лед. Ако се използва кухо желязо, тогава има възможност за натрупването на влага и заклещване вътре в гредата, както и натрупване с течение на времето. Това не само ще доведе до прекомерно ръждясване от вътрешната страна на гредата, но и през зимата тя може да доведе до увреждане на зидарията когато водата замръзне и се разширява. Поради това, ние никога не използвайте кухи стълбове, освен ако не изрично поръчано от страна на клиента, както и в тези случаи ние приемаме всички възможни предпазни мерки, за да сведе до минимум опасността от износване.

Има много видове бои на пазара, но по-голямата част не са подходящи за нанасяне и използването им като покритие и защита на металните изделия. Боята трябва да се запази с течение на времето и да запачата металните изделия така че да ги пази от околната среда. Задължително боята трябва да съдържа съставки които активно да предотвратяват корозията.

Call Now Button